Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βατραχάνθρωπος πλάκωσε τρεις ληστές και τους έτρεψε σε φυγή!

Βατραχάνθρωπος πλάκωσε τρεις ληστές και τους έτρεψε σε φυγή!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Διάρρηξη, Κόρινθος, Ληστεία,

Θύμα ληστείας έπεσε την Τετάρτη το βράδυ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δυτών Κορινθίας, Τάσος Χατζαντώνης, ωστόσο οι άτυχοι φαίνεται πως ήταν οι… τρεις επίδοξοι ληστές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το korinthosNews.gr, ο κ. Χατζαντώνης ενώ κοιμόταν με την οικογένεια του άκουσε θόρυβο στην αυλή του σπιτιού του στο κέντρο της Κορίνθου.

Βγαίνοντας έξω αναλήφθηκε έναν από τους τρεις δράστες που είχαν εισέλθει στην οικία του για ληστεία.

Έδωσε μάχη μαζί του και λόγω της εκπαίδευσής του τον εξουδετέρωσε άμεσα.

Στη συνέχεια αντιλήφτηκε και άλλον δράστη ο οποίος έσπευσε για βοήθεια στον πρώτο ο οποίος ήδη ήταν στο έδαφος.

Και ενώ πάλευε με το δεύτερο δράστη, χωρίς να αντιληφθεί του επιτέθηκε και ένας τρίτος πισώπλατα, ο οποίος είχε ήδη ανέβει τα σκαλιά της διώροφης οικίας του και με το μαχαίρι που κρατούσε τον τραυμάτισε στο χέρι και στην κοιλιά. Οι δράστες τον άφησαν αιμόφυρτο τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας για να υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Νέα Πέραμος: Απήγαγαν και σκότωσαν 27χρονο άνδρα – Βρέθηκε σε ρέμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr