ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολιτικό άνοιγμα στην Μέρκελ κάνει η υποψήφια πρόεδρος για τις επόμενες εκλογές στις ΗΠΑ με τους Δημοκρατικούς Χίλαρι Κλίντον.
Η Άνγκελα Μέρκελ είναι η “καλύτερη ηγέτης της Ευρώπης”, σχολίασε σήμερα η Χίλαρι Κλίντον στη διάρκεια επίσκεψής της στο Βερολίνο και πρόσθεσε ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσουν και οι ΗΠΑ γυναίκα επικεφαλής της χώρας συνδέοντας την πολιτικές της βλέψεις για τον Λευκό Οίκο.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε θέατρο του Βερολίνου στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της βιβλίου “Δύσκολες Αποφάσεις”, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αναφέρθηκε και στον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτηρίζοντάς τον “σκληρό πελάτη και πολύ εύθικτο”.























































