ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ένας νευρικός κι αμήχανος Ερντογάν απαιτεί να αποστρατιωτικοποίησουμε τα νησιά μας!
Οι Δρούζοι της νότιας Συρίας σε νέες μάχες με τους ισλαμιστές της Δαμασκού
Το σχέδιο Τσίπρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες, για τον λαό και την πατρίδα, μετά τη λαίλαπα του μητσοτακισμού
Ο Αλ. Τσίπρας τελειώνει τη νεοφιλελεύθερη κερδοσκοπία στην εκπαίδευση: «Φοιτητική υποτροφία 500 ευρώ τον μήνα» - «Καταργούμε τις Πανελλαδικές»
Αντεπίθεση του Ιράν με πλήγματα σε αμερικανικούς στόχους - Νέες απειλές Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέλη του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν λίγο μετά τις 18:30 με μπογιές κατά του Υπουργείου Εξωτερικών στο κέντρο της Αθήνας.
Με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα Ρουβίκωνας σημειώνει πως η συγκεκριμένη επίθεση έγινε στα πλαίσια στήριξης του Παλαιστινιακού λαού και σημειώνουν πως:
«Το ελληνικό κράτος είναι συνένοχο. Ο Κοτζιάς, ο κάθε Κοτζιάς, γίνεται συνυπεύθυνος με τον κάθε Νεντανιάχου. Στο όνομα του καθεστωτικού ρεαλισμού χτίζει συμμαχίες με τους ομοίους του. Στο όνομα του ρεαλισμού του κοινωνικού αγώνα τις πολεμάμε υπερασπίζοντας του ομοίους μας».
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει μια προσαγωγή.
Σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη επίθεση του Ρουβίκωνα μέσα σε μερικές ώρες καθώς εχθές το βράδυ μέλη της ομάδας επιτέθηκαν με βαριοπούλες και μπογιές στην ΔΟΥ Ψυχικού προκαλώντας υλικές ζημιές.























































