ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Πυρκαγιά, Ραφήνα, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Υπάρχουν νεκροί απο την φωτιά, ακόμη δεν μπορεί να προσδιοριστεί ο αριθμός τους» είπε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς, δίνοντας τραγική διάσταση στον πύρινο εφιάλτη που έχει ζώσει την Αττική απο το πρωί.
Οι λέξεις αυτές του Δημάρχου έβγαιναν με δυσκολία, καθώς ενώ βρισκόταν «στον αέρα», συνομιλώντας με την Ρίτσα Μπιζόγλη, ακούστηκε συνεργάτης του να τον ενημερώνει ότι υπάρχει κάποιος νεκρός, με τον Δήμαρχος να ρωτά «αν είναι καμμένος»;”
Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος, με βαριά φωνή και εμφανή στενοχώρια συνέχισε την συνομιλία του με την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 λέγοντας ότι σίγουρα υπάρχουν νεκροί απο την φωτιά κι ότι ακόμη δεν μπορεί κανείς να πει πόσοι είναι αυτοί, στηριζόμενος προφανώς σε όλες τις πληροφορίες που έχει συλλέξει απο τα μέτωπα της φωτιάς που κατακαίει την περιοχή της ανατολικής Αττικής, σε ένα εξαιρετικά ευρύ μέτωπο.
Όπως είπε ο κ. Μπουρνούς, είδε ανθρώπους γεμάτους εγκαύματα να στέκονται στην άκρη του δρόμου περιμένοντας για βοήθεια, ενώ προσέθεσε ότι η καταστροφή απο την πύρινη λαίλαπα στν περιοχή είναι τεράστια, κάνοντας λόγο για τουλάχιστον 200 καμένα σπίτια.























































