ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Ασφάλεια Πατρών η 13χρονη Σπάνια που είχε εξαφανιστεί – Πού την βρήκαν

Στην Ασφάλεια Πατρών η 13χρονη Σπάνια που είχε εξαφανιστεί – Πού την βρήκαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εντοπίστηκε η 13χρονη Σπάνια που εξαφανίστηκε από το πρωί της Τρίτης στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, η κοπέλα, μετά και το συναγερμό και το amber alert που εκδόθηκε, βρίσκεται στα γραφεία της Ασφάλειας Πατρών.

Η κοπέλα εντοπίστηκε σε ένα σπίτι και είναι καλά στην υγεία της. Ο εντοπισμός της έγινε κατόπιν ερευνών, ενώ αστυνομικοί την παρέλαβαν και την μετέφεραν στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, η 13χρονη, συνοδευόμενη από κοινωνική λειτουργό του Σκαγιοπουλείου Ιδρύματος, που είχε ανατεθεί η προσωρινή επιμέλεια της, είχε μεταβεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, για προγραμματισμένο ραντεβού.

Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες η ανήλικη, τρόφιμος στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων, κατάφερε να διαφύγει από το χώρο και να εξαφανιστεί.

Εξαφανίστηκε στις 10 το πρωί της Τρίτης

Η Σπάνια Μ., 13 ετών, εξαφανίστηκε γύρω στις 10 π.μ. το πρωί της Τρίτης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει δελτίο Τύπου για την εξαφάνισή της.

«Η Σπάνια έχει ύψος 150 μ., είναι αδύνατη έχει χάλκινα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν σορτς, ροζ μπλούζα με την επιγραφή “Smile” και γκρι αθλητικά παπούτσια.»

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000” καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Χθες Τρίτη, δύο ακόμη ανήλικες τρόφιμες εξαφανίστηκαν. Όμως, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ τις εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκαια: Τέλος η ομηρία με 44χρονη γυναίκα – Η ΕΚΑΜ συνέλαβε τον άνδρα που την κρατούσε

Νίκαια: Άνδρας κρατάει όμηρο τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι του και δηλώνει οπλισμένος

Βυτιοφόρο έριχνε επικίνδυνα βιομηχανικά απόβλητα στον Κηφισό – Τρεις συλλήψεις

Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου

Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr