ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
Το Ιράν ανακοίνωσε εκ νέου κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων κατά της Χεζμπολάχ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύντομο αποδείχθηκε το εφετινό ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Ατρόμητο.
Η ομάδα του Κάναντι, παρά την ισοπαλία 1-1 με τη Ντιναμό Μπρεστ στο Περιστέρι, δεν κατάφερε να προκριθεί στον γ` προκριματικό γύρο του Europa League, λόγω της ήττας που είχε γνωρίσει στην Λευκορωσία την περασμένη εβδομάδα με 4-3.
Το τέρμα του Ατρόμητου σημείωσε ο Μανούσος στο 80′, ενώ ισοφάρισε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νεχάιτσουκ. Στην επόμενη φάση οι Λευκορώσοι θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Λεμεσού.
Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Σάκιτς (75′ Μανούσος), Ουμπίντες, Κωτσόπουλος (60′ Βασιλακάκης), Μούγιακιτς (60′ Ενσικουλού), Κουλούρης.
Ντινάμο Μπρεστ: Γκούτορ, Βίτους, Κάργας, Νόγιοκ, Φαμέγε (46′ Νιβάλντο), Βερετίλο, Κομπλένκο (69′ Νεχάιτσικ), Φιλίποβιτς (82′ Μπαμπάβο), Γιούζεπτσουκ, Σαβίτσκι, Οσουτσουκούο.























































