ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με τη μέθοδο του «λογιστή» έδωσε στους απατεώνες-κλέφτες λίρες και κοσμήματα
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν
Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον ανέδειξε τον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύντομο αποδείχθηκε το εφετινό ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Ατρόμητο.
Η ομάδα του Κάναντι, παρά την ισοπαλία 1-1 με τη Ντιναμό Μπρεστ στο Περιστέρι, δεν κατάφερε να προκριθεί στον γ` προκριματικό γύρο του Europa League, λόγω της ήττας που είχε γνωρίσει στην Λευκορωσία την περασμένη εβδομάδα με 4-3.
Το τέρμα του Ατρόμητου σημείωσε ο Μανούσος στο 80′, ενώ ισοφάρισε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νεχάιτσουκ. Στην επόμενη φάση οι Λευκορώσοι θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Λεμεσού.
Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Σάκιτς (75′ Μανούσος), Ουμπίντες, Κωτσόπουλος (60′ Βασιλακάκης), Μούγιακιτς (60′ Ενσικουλού), Κουλούρης.
Ντινάμο Μπρεστ: Γκούτορ, Βίτους, Κάργας, Νόγιοκ, Φαμέγε (46′ Νιβάλντο), Βερετίλο, Κομπλένκο (69′ Νεχάιτσικ), Φιλίποβιτς (82′ Μπαμπάβο), Γιούζεπτσουκ, Σαβίτσκι, Οσουτσουκούο.























































