ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγο πριν παραδώσει τα ηνία, η απελθούσα κυβέρνηση της Κολομβίας αποφάσισε να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη ως «ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο» κράτος, αναφέρει επίσημο έγγραφο το οποίο δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη στην Μπογοτά.
«Εξ ονόματος της κυβέρνησης της Κολομβίας, ο πρόεδρος Χουάν Μανουέλ Σάντος αποφάσισε να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη ως Κράτος ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο», σημειώνεται στο έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών με ημερομηνία 3 Αυγούστου.
Ο δεξιός Ιβάν Ντούκε ορκίστηκε την Τρίτη και ανέλαβε τα καθήκοντά του ως ο 60ός πρόεδρος της Κολομβίας, διαδεχόμενος τον ελάχιστα δημοφιλή κεντροδεξιό προκάτοχό του Σάντος.
Ανήγγειλε ότι θα ακολουθήσει πολύ πιο σκληρή πολιτική από αυτήν του προκατόχου του έναντι των πρώην και των νυν ανταρτών και ότι θα επιδιώξει να προκαλέσει διπλωματική ασφυξία στην κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο στη γειτονική Βενεζουέλα.
Πλέον περισσότερες από 130 χώρες αναγνωρίζουν Παλαιστινιακό Κράτος.























































