ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η υψηλού ρίσκου αμερικανική επιχείρηση για την εκταφή του θαμμένου ουρανίου του Ιράν
Αυστραλή τζιχαντίστρια κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σκλάβας
Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα
Ο Λιβανέζος πρόεδρος δήλωσε ότι το Ιράν χρησιμοποιεί τη χώρα του ως «διαπραγματευτικό χαρτί» στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ
Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα», σχολιάζει η ΝΔ, με αφορμή τις αναφορές της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η Νέα Δημοκρατία τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι «δεν θα ακολουθήσει την κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα».
Το πρωί, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η κ. Αυλωνίτου -σε αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμο Γιακουμάτο- αρχικά κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι λέει «τεράστιες κοτσάνες» και εν συνεχεία είπε για τον πρόεδρο της Ν.Δ. ότι «λέει π@@ριές».
























































