Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με 100 καΐκια θα βγουν οι Έλληνες ψαράδες να βρουν τους Τούρκους – «Θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας» (βίντεο)

Με 100 καΐκια θα βγουν οι Έλληνες ψαράδες να βρουν τους Τούρκους – «Θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας», προειδοποίησε ο Κώστας Τσίφτης, ένας από τους Έλληνες ψαράδες που δέχτηκε επίθεση από Τούρκους αλιείς στη Λέρο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Από Νωρίς» στο Epsilon, ο κύριος Τσίφτης εξήγησε ότι το σωματείο αλιέων της περιοχής πήρε απόφαση ότι μετά της Παναγίας και αν δεν έχει γίνει κάτι σε κεντρικό επίπεδο τότε θα βγούνε με όλους τους συναδέλφους του με 100 καΐκια ανοιχτά στη θάλασσα όπως είπε και θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας σημείωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Τσίφτης.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή Έλληνα αλιέα που ήταν παρόν στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από τη Λέρο, σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε το protothema.

«Βγήκαμε για την καθημερινή μας αλιεία και ήρθαν τα τουρκικά αλιευτικά να πάρουν τα αλιευτικά μας εργαλεία.

Πήγαμε να τα προστατεύσουμε και μας έριξαν με το όπλο έξι φορές.

Επίσης δεχθήκαμε και απειλές. Φώναξαν στον ασύρματο «I am turkish fishing boat, f@@k off (σσ Είμαι τουρκικό αλιευτικό, άντε γαμ@@@@@@»)».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Μητσοτάκης: Με την Τουρκία έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ διαφορά – ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα

Στις 11/02 ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα – Συνάντηση με Ερντογάν

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr