ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι «Ελληνίδες Μάνες» καλούν σε διαμαρτυρία έξω από το Τουρκικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Οι «Ελληνίδες Μάνες» καλούν σε διαμαρτυρία έξω από το Τουρκικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε νέα διαμαρτυρία για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι εξακολουθούν να κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, προχωρούν οι «Ελληνίδες μάνες» από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Seleo.gr.

Οι «Ελληνίδες μάνες», μετά την πρώτη κατ’ ουσία αυθόρμητη διαμαρτυρία στις 9 Ιουλίου, καλούν τους πολίτες να διαδηλώσουν ειρηνικά έξω από το τουρκικό προξενείο στις 24 Αυγούστου στις 10.30.

Στο κάλεσμά τους αναφέρουν:

«Μη αντέχοντας να βλέπουμε τα ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ φυλακισμένα στις Τουρκικές φυλακές, κάποιες «Ελληνίδες μάνες», πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε μια ειρηνική (ακομμάτιστη και ανένταχτη) διαμαρτυρία έξω από το Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης.

»Μπορεί ο Τούρκος Πρόξενος να αρνήθηκε να μας δεχθεί, αλλά ποιος να το περίμενε … η αυθόρμητη αυτή, τελείως ασυντόνιστη πρωτοβουλία 7 Ελληνίδων μητέρων, προβλήθηκε με επαινετικά σχόλια σε τόσα site και τηλεοπτικά κανάλια (κάποια μάλιστα και σε απευθείας μετάδοση)!».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)

Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας – Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά

Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον Πρόεδρο Αλ Σίσι την επιτακτική ανάγκη για περαιτέρω προώθηση της συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου

Το Ισραήλ φοβάται ότι η ανασυγκρότηση του συριακού στρατού μπορεί να δημιουργήσει μια νέα περιφερειακή δύναμη

Ο Νίκος Δένδιας στο Κάιρο για την τριμερή Άμυνα Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr