ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκτονία, Μεσσηνία,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγικός ήταν ο επίλογος που έδωσε 70χρονος βοσκός από την Αρτεμισία στην Μεσσηνία στην περιπέτεια που βίωνε τους τελευταίους μήνες,όταν κατηγορήθηκε ότι πέρυσι το καλοκαίρι έβαλε 85 φωτιές στον Ταΰγετο, μεταξύ Νέδουσας και Πολιανής.
Τον αυτόχειρα βρήκε ο αδελφός του κρεμασμένο στο υπόγειο του σπιτιού τους, το περασμένο Σάββατο στην Αρτεμισία.
Εκεί τον φιλοξενούσε τις τελευταίες 10 ημέρες που είχε βγει από την φυλακή, όταν το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων τον αθώωσε για τις κατηγορίες του εμπρησμού.
Ο 70χρονος ήταν στη φυλακή από πέρυσι τον Οκτώβριο, μετά τη σύλληψή του από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), που σε συνεργασία με το Ανακριτικό Γραφείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας τον έψαχναν στον Ταΰγετο για να τον συλλάβουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα, όμως σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους ένιωθε πικρία που είχε μπει στην φυλακή.
Έλεγε πως καταστράφηκε η ζωή του και έχασε όλα του τα ζώα.























































