ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη Ζάκυνθο για διακοπές με πολυτελές γιοτ ο πρώην Εμίρης του Κατάρ (βίντεο)

Στη Ζάκυνθο για διακοπές με πολυτελές γιοτ ο πρώην Εμίρης του Κατάρ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την αγάπη του για τα νησιά του Ιόνιου, δείχνει για ακόμα ένα καλοκαίρι ο πρώην Εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Aλ Θανί, ο οποίος μετά την Κέρκυρα επέλεξε τη Ζάκυνθο για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Αλ Θανί έφτασε το βράδυ του Σαββάτου με το υπερπολυτελές πλοίο «ΚΑΤΑRA», το οποίο αγκυροβόλησε στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου και προκάλεσε αίσθηση τόσο στους τουρίστες του νησιού όσο και στους κατοίκους της Ζακύνθου, με το μέγεθος και την πολυτέλεια του.

Πολλοί απ’ αυτούς βρέθηκαν στο σημείο που αγκυροβόλησε το πολυτελές γιοτ για μια φωτογραφία αλλά και για να το θαυμάσουν από κοντά.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο σεΐχης Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Aλ Θανί κατέβηκε στην πόλη του νησιού, συνοδεία φίλων και ανδρών της προσωπικής του ασφάλειας και έφαγε σε κεντρικό εστιατόριο.

Η επίσκεψη του Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Aλ Θανί, άνοιξε ξανά τις συζητήσεις για την αγορά της έκτασης των 15.000 στρεμμάτων στα βορειοδυτικά της Ζακύνθου, μέσω της εταιρείας ΠΙΜΑΝΑ ΑΕ και του κρατικού ομίλου Al Rayyan.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» – Χάος στη Μέση Ανατολή – Όλοι οι Άραβες μιλάνε με τους Ισραηλινούς και ο καθένας μόνος του

Το Κατάρ πρώτα υποστηρίζει την τζιχαντιστική τρομοκρατία και μετά εμφανίζεται ως ειρηνοποιός

Πώς Ρωσία, Κίνα και Κατάρ πείθουν τη Δύση να στραφεί εναντίον του εαυτού της

Πρώην υψηλόβαθμος της Μοσάντ: «Η ήπια απειλή [του Κατάρ] είναι εξαιρετικά δύσκολη και εξαιρετικά επικίνδυνη»

Ποιος είναι ο Αρμπέν Λλάλλα που παριστάνει τον «φανταστικό ήρωα» των Τουρκαλβανών και «στοχοποιεί» Έλληνες της Βορείου Ηπείρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr