ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απεργία, Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία,


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου - Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άκαρπη υπήρξε η νέα συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας για το θέμα της υπογραφής συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα στην ακτοπλοΐα.
Οι ακτοπλόοι πρότειναν αύξηση 1% από τις αρχές Σεπτεμβρίου και άλλο 1% από 01/06/2019 κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό από τη διοίκηση της ΠΝΟ που έχει ήδη προαναγγείλει 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοΐας από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, με προοπτική κλιμάκωσης.
«Η απόφαση για την πραγματοποίησης της απεργίας, θα δημιουργήσει προβλήματα στο ταξιδιωτικό κοινό» έχει τονίσει ο ΣΕΕΝ σε ανακοίνωσή του καλώντας την ΠΝΟ να επανεξετάσει τη θέση της























































