ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την έξοδο από το μετοχικό κεφάλαιο της Deutsche Bank σχεδιάζει η κινεζική HNA, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Wall Street Journal.
Επικαλούμενη πηγές από το εσωτερικό της κινεζικής εταιρείας, η εφημερίδα αναφέρει ότι η HNA προτίθεται να θέσει προς πώληση τις μετοχές που διαθέτει στη γερμανική τράπεζα.
Σημειώνεται ότι η HNA κατέχει το 7,6% των μετοχών της Deutsche Bank, σε μία επένδυση η οποία είχε παράσχει σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης στη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της Γερμανίας.
Η τελευταία ωστόσο, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τους τελευταίους μήνες, με τη διοίκηση να υλοποιεί ένα βαθύ πρόγραμμα αναδιάρθρωσης, προκειμένου να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγορών.
Πρόσφατα, μάλιστα, ο Euro Stoxx 50 προανήγγειλε την αποχώρηση της μετοχής της Deutsche Bank από τον πανευρωπαϊκό δείκτη, επικαλούμενος τη σημαντική μείωση της κεφαλαιοποίησής της.























































