ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Έβρος, Ελληνικός Στρατός, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ – Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όπως μεταδίδει το Evros-news.gr, συνελήφθη Τούρκος στρατιωτικός στην ευρύτερη περιοχή των Φερών, κοντά στον Πέπλο, από ελληνική στρατιωτική περίπολο.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο Τούρκος στρατιώτης πέρασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο ελληνικό έδαφος, έφερε τον οπλισμό του, ενώ η σύλληψη του έθεσε αυτόματα σε συναγερμό τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.
Στρατιωτικές πήγες, όπως γράφει το Evros-news.gr, επιβεβαιώνουν ουσιαστικά την σύλληψη, αλλά επισημαίνουν ότι πρόκειται για χαμηλής έντασης περιστατικό, οι λεπτομέρειες του οποίου θα δημοσιοποιηθούν με ανακοίνωση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Διαψεύδεται ότι έπεσαν πυροβολισμοί κατά την σύλληψη.
Οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας αναφέρουν, ότι αμέσως μετά την σύλληψη του Τούρκου στρατιωτικού, του οποίου είναι ακόμα άγνωστος ο βαθμός, η ιδιότητα, η μονάδα που υπηρετεί και άλλες λεπτομέρειες, τέθηκαν σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του νομού Έβρου, τα Τμήματα Χρονικής Ετοιμότητας, πιο γνωστά ως ΤΧΕ, από την περιοχή τηςε Αλεξανδρούπολης μέχρι και τις Καστανιές.
Εκεί όπου την 1η Μαρτίου είχαν συλληφθεί από τους Τούρκους οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, οι οποίοι παρέμειναν φυλακισμένοι από τους Τούρκους επί 167 ημέρες στην Αδριανούπολη και αφέθηκαν ελεύθεροι τελικά στις 14 Αυγούστου.
Τόσο οι τοπικές στρατιωτικές όσο και αστυνομικές Αρχές αποφεύγουν να πουν το παραμικρό, παραπέμπουν σε κεντρικό επίπεδο και συγκεκριμένα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τηρούν «σιγή ιχθύος».
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Έλληνες στρατιώτες συνέλαβαν δύο Τούρκους στρατιώτες.























































