ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CBS, Δημοσιογράφοι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Σεξουαλική Παρενόχληση, Τηλεόραση,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της CBS Corp Λέσλι Μούνβες.
Πανίσχυρος παράγοντας της βιομηχανίας της τηλεόρασης και των μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ για πάνω από δύο δεκαετίες, ο Μούνβες παραιτήθηκε μετά και τις νέες καταγγελίες εις βάρος του για σεξουαλικές επιθέσεις και παρενοχλήσεις.
Η ανακοίνωση της παραίτησης ακολούθησε τις καταγγελίες άλλων έξι γυναικών εις βάρος του Μούνβες για σεξουαλικές επιθέσεις και παρενόχληση σε άρθρο του περιοδικού «New Yorker», πέραν των έξι που έκαναν παρόμοιες καταγγελίες τον Ιούλιο.
Οι νέες καταγγελίες, για γεγονότα που οι γυναίκες αφηγήθηκαν ότι εκτυλίχθηκαν από τη δεκαετία του 1980 έως τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 2000, αφορούν εξαναγκαστικές σεξουαλικές συνευρέσεις, εκφοβισμούς, κ.λπ.
Σε δική του ανακοίνωση, ο Μούνβες έκανε λόγο για «αναληθείς καταγγελίες» σχετικά με υποθέσεις που φέρονται να εκτυλίχθηκαν «δεκαετίες» πριν για να προσθέσει ότι παραιτείται από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.
Η αποζημίωση του 68χρονου Μούνβες τυπικά θα ανερχόταν σε 100 εκατομμύρια δολάρια. Ενδέχεται ωστόσο να μην έχει εν τέλει κανένα κέρδος, καθώς συνεχίζουν να διενεργούνται έρευνες εις βάρος του από δικηγορικές εταιρείες που προσέλαβε ανεξάρτητη επιτροπή που συστάθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του CBS.
Το τηλεοπτικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι δωρίζει 20 εκατομμύρια δολάρια από το ποσό της αποζημίωσης του Μούνβες σε οργανώσεις που υποστηρίζουν το κίνημα #MeToo.























































