ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η στιγμή της επίθεσης του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν – Πώς αντέδρασε ο αστυνομικός στο κουβούκλιο (βίντεο)

Η στιγμή της επίθεσης του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν – Πώς αντέδρασε ο αστυνομικός στο κουβούκλιο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη δημοσιότητα έδωσε ο «Ρουβίκωνας» εικόνες από την επίθεση μελών του στην πρεσβεία του Ιράν στην Αθήνα, γύρω στις 6.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Περίπου δέκα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» έκαναν επίθεση, νωρίς το πρωί, στην πρεσβεία του Ιράν, στην οδό Στρατηγού Καλλάρη, στο Παλαιό Ψυχικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αντιεξουσιαστές, που επέβαιναν σε μηχανές, πήγαν έξω από την πρεσβεία, λίγο μετά τις 6.00, πέταξαν μπουκάλια με μπογιές, προκάλεσαν φθορές στο κουβούκλιο του αστυνομικού φρουρού και αμέσως μετά έφυγαν.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές, έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον.

Στο βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης φαίνονται τα μέλη του Ρουβίκωνα να πλησιάζουν πεζή την πρεσβεία με έναν εξ αυτών να ζητά από τον οπλισμένο φρουρό να μην πάρει τηλέφωνο και να τον παρακαλεί να βγει από το κουβούκλιο «για να μην χτυπήσεις από τα γυαλιά».

Εκείνος βγαίνει έξω, και στη συνέχεια αυτός που του μίλησε με μια βαριοπούλα στα χέρια σπάει το κουβούκλιο ενώ τα υπόλοιπα μέλη του Ρουβίκωνα πετούν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στο κτήριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ επιβάλλουν κυρώσεις σε εταιρείες κινεζικών συμφερόντων για το πρόγραμμα drones του Ιράν

Το Ηνωμένο Βασίλειο μετακινεί πολεμικό πλοίο πληρέστερα στον Κόλπο για αποστολή προστασίας της ναυσιπλοΐας

Η Ρωσία στέλνει εξαρτήματα drones στο Ιράν μέσω της Κασπίας, παρακάμπτοντας τον αποκλεισμό του Ορμούζ

Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι έπληξαν δύο ιρανικά τάνκερ

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr