ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πρώτη θέση ως προς την πρόθεση ψήφου, εν όψει του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών του Οκτωβρίου στη Βραζιλία, παραμένει ο ακροδεξιός υποψήφιος για την προεδρία Ζαΐχ Μπολσονάρου, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε πρόσφατα.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ibope, ο Μπολσονάρου συγκεντρώνει ποσοστό 28% στην πρόθεση ψήφου, ποσοστό αυξημένο κατά 2 εκατοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με εκείνο που καταγραφόταν πριν από μία εβδομάδα.
Ωστόσο, βάσει της ίδιας δημοσκόπησης, και το ποσοστό του υποψήφιου του Κόμματος Εργαζομένων, Φερνάντου Αντάτζι, αυξήθηκε θεαματικά και πλέον καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.
Συγκεκριμένα το ποσοστό του Αντάτζι αυξήθηκε στο 19% ή κατά 11 εκατοστιαίες μονάδες από την περασμένη εβδομάδα.
Ο κεντροαριστερός υποψήφιος Σίρου Γκόμις βλέπει το ποσοστό του να παραμένει αμετάβλητο στο 11%, ενώ ο υποψήφιος που προτιμούν οι επενδυτές, Ζεράλντου Άλκμιν, είδε το δικό του ποσοστό να υποχωρεί κατά 2 μονάδες, στο 7%.
Εάν – όπως θεωρείται πολύ πιθανό – χρειαστεί δεύτερος γύρος την 28η Οκτωβρίου, η δημοσκόπηση καταγράφει απόλυτη ισοψηφία μεταξύ των Μπολσονάρου και Αντάτζι, στο 40%.
Η δημοσκόπηση του Ibope διενεργήθηκε από την 16η ως τη 18η Σεπτεμβρίου σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 2.506 ψηφοφόρων, με περιθώριο στατιστικού σφάλματος ±2%.























































