ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Σοσιαλδημοκράτες, Σοσιαλδημοκρατία, Σοσιαλιστές, Τερέζα Μέι, Τζέρεμι Κόρμπιν,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε πως ο χρόνος για πολιτικά παιχνίδια με το Brexit πρέπει να τελειώσει, μετά την ομιλία της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι που κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να υπερβεί το αδιέξοδο.
«Τα πολιτικά παιχνίδια τόσο από την ΕΕ όσο και από την κυβέρνησή μας πρέπει να τελειώσουν επειδή η μη συμφωνία δεν είναι επιλογή», ανέφερε σε μια δήλωση ο Κόρμπιν.
«Η διαπραγματευτική στρατηγική της Τερέζα Μέι για το Brexit ήταν μια καταστροφή.
»Οι Τόρις έχουν περάσει περισσότερο χρόνο διαφωνώντας μεταξύ τους παρά διαπραγματευόμενοι με την ΕΕ».























































