Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πατέρας πέταξε το παιδί του από τον 7ο όροφο και μετά αυτοκτόνησε

Πατέρας πέταξε το παιδί του από τον 7ο όροφο και μετά αυτοκτόνησε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκτονία, Βερολίνο, Γερμανία,

Σοκ έχει προκαλέσει στη γερμανική κοινή γνώμη η οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα την Πέμπτη το βράδυ στο Βερολίνο, όταν ένας 23χρονος πατέρας πέταξε το μωρό του από τον 7ο όροφο και αμέσως μετά πήδηξε και ο ίδιος στο κενό και αυτοκτόνησε.

Την αστυνομία ειδοποίησαν περαστικοί, οι οποίοι αντίκρισαν στο δρόμο τα πτώματα του άντρα και του μόλις εννιά μηνών μωρού, στην περιοχή Φρίντριχσφέλντε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της γερμανικής αστυνομίας, ο νεαρός πατέρας είναι πιθανό να έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.

Η μητέρα του παιδιού δεν βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή που εκτυλίχθηκε η τραγωδία, ενώ η κατάθεσή της αναμένεται να δώσει φως στην υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Άνγκελα Μέρκελ: Φταίμε όλοι για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Γερμανία: Νέοι με κατάθλιψη προτιμούν την Τεχνητή Νοημοσύνη αντί τους ειδικούς

Γερμανία: Το άκρως απόρρητο σχέδιο πολέμου κατά της Ρωσίας και η επιστροφή στον Ψυχρό Πόλεμο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr