ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κρήτη: Πάνε τους αγρότες για «εγκληματική οργάνωση» - Πανικόβλητο το καθεστώς Μητσοτάκη
Κρήτη-Χανιά: Οι αγρότες ανέτρεψαν περιπολικό της Αστυνομίας - Σε πανικό το καθεστώς Μητσοτάκη
Αποκάλυψη Φαραντούρη: Ωρολογιακή βόμβα €1 δισ. τα χρέη αγροτών
Η Μόσχα χαιρετίζει τη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ: «Σε μεγάλο βαθμό συνεπής» με το όραμα της Ρωσίας
Νίκος Καραχάλιος: Η Καρυστιανού συμβουλεύεται μία αστρολόγο, μία «γερόντισσα» από τη Συρία ενώ «παίζει» κι ένας Αρχάγγελος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη μεγαλύτερη πτώση του εδώ και μία δεκαετία σημείωσε ο δείκτης οικονομικής εμπιστοσύνης στην Τουρκία, καταγράφοντας βουτιά 15,4%.
Σε μια ακόμα ένδειξη των δυσχερών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα, η μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία Tofas ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την παραγωγή στο εργοστάσιο στην Προύσα για εννέα ημέρες τον Οκτώβριο, λόγω της συρρίκνωσης της εγχώριας αγοράς, οδηγώντας τη μετοχή της σε βουτιά 5%.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του τουρκικού στατιστικού ινστιτούτου, ο δείκτης οικονομικής εμπιστοσύνης υποχώρησε στις 71,0 μονάδες τον Σεπτέμβριο από τις 83,9 ένα μήνα νωρίτερα, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη πτώση από τα τέλη του 2008 και υποχωρώντας στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάρτιο του 2009.
Ο δείκτης υποδηλώνει αισιόδοξες οικονομικές προοπτικές όταν είναι πάνω από τις 100 μονάδες και απαισιόδοξες ότι είναι κάτω από τις 100.























































