ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Βιασμός, Ιτέα, Κακοποίηση Ανηλίκου, Μετανάστες, Σεξουαλική Κακοποίηση, Φωκίδα,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη κοινωνία της Φωκίδας η αποκάλυψη ότι μία 16χρονη με βαριά νοητική υστέρηση είχε μείνει έγκυος από τον ίδιο της τον πατέρα.
Όπως έγινε γνωστό, την περασμένη Κυριακή, η 16χρονη -που μένει στην Ιτέα με την οικογένεια της- ένιωσε φρικτούς πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος και απέβαλε.
Οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία και στη συνέχεια ενημερώθηκε ο εισαγγελέας της Άμφισσας, ο οποίος διέταξε εξέταση DNA παίρνοντας δείγμα από τον πατέρα και από τον 15χρονο αδερφό της.
Στα εργαστήρια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στην Αθήνα αποδείχτηκε ότι δράστης ήταν ο ίδιος ο πατέρας της, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής.
Ο άνδρας αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας και συνελήφθη, χθες το βράδυ Πέμπτης, για να οδηγηθεί στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας.























































