ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το φιλορωσικό κόμμα «Αρμονία» κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές στη Λετονία υπερτερώντας των λαϊκιστών, ορισμένοι από τους οποίους δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να σχηματίσουν μαζί του κυβερνητικό συνασπισμό, σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Το κόμμα «Αρμονία» ήρθε πρώτο με 19,9% των ψήφων.
Ακολουθεί το KPV LV (14,06%) -το οποίο δηλώνει πως μπορεί να συνεργαστεί με όλους τους σχηματισμούς χωρίς «κόκκινες γραμμές»- και το Νέο Συντηρητικό Κόμμα (13,6%).
Ακολουθεί μια νέα φιλελεύθερη συμμαχία, το Κόμμα για την Ανάπτυξη της Λετονίας, με 12%, η δεξιά Εθνική Συμμαχία με 11%, η κεντροδεξιά Ένωση Πρασίνων και Αγροτών του απερχόμενου πρωθυπουργού Μάρις Κουτσίνσκις με 10% και η κεντροδεξιά Νέα Ενότητα με 6,7%.
Σύμφωνα με τις προβολές τις δημόσιας τηλεόρασης όσον αφορά τις έδρες, η «Αρμονία» αναμένεται να λάβει 24 και το KPV LV, που θεωρείται εν δυνάμει εταίρος της, 15 έδρες, πράγμα που σημαίνει ότι με συνολικά 39 έδρες τα δύο κόμματα δεν διαθέτουν στην 100μελή βουλή την απαιτούμενη πλειοψηφία των 50 εδρών.
Το κόμμα «Αρμονία», το οποίο είναι δημοφιλές στους κόλπους της μεγάλης ρωσόφωνης μειονότητας και αυτές είναι οι τέταρτες βουλευτικές εκλογές που κερδίζει, δεν είχε καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση μετά τις τρεις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.























































