ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αντίθεση της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο κλείσιμο του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) στις Σέρρες εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με αφορμή την πραγματοποίηση σχετικής σύσκεψης στην Αθήνα.
«Δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί το σύνολο της παραγωγής από το εργοστάσιο του Πλατέος. Θα μειωθεί η τευτλοπαραγωγή με άμεση ζημία για τους παραγωγούς και την οικονομία» σχολίασε κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων στις Σέρρες, Χριστόδουλος Βαρκάκης, εκτιμά ότι η απόφαση της διοίκησης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ (ΕΒΖ) να ακολουθήσει το σχέδιο της “Kantor” και να κλείσει, από φέτος κιόλας, τα δύο εργοστάσια της εταιρείας σε Σέρρες και Ορεστιάδα, ενώ θα διατηρήσει αυτό στο Πλατύ Ημαθίας είναι οριστική και αμετάκλητη.
Στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Ορεστιάδα εργάζονται σήμερα 47 άτομα και οι τευτλοπαραγωγοί στην περιοχή σπέρνουν συνολικά 18.000 στρέμματα, όταν τα αντίστοιχα νούμερα προ 5ετίας ήταν: 260 εργαζόμενοι και πάνω από 60.000 στρέμματα.
Στις Σέρρες οι εργαζόμενοι της εταιρείας ανέρχονται σε 59 και συνολικά οι παραγωγοί τεύτλων σπέρνουν συνολικά 13.000 στρέμματα, όταν προ 5ετίας αυτά ξεπερνούσαν τις 55.000 στρέμματα.
Στο εργοστάσιο της ΕΒΖ στο Πλατύ Ημαθίας εργάζονται 106 άτομα και οι τευτλοπαραγωγοί σπέρνουν πάνω από 50.000 στρέμματα, όταν προ 5ετίας αυτά ξεπερνούσαν τις 120.000 στρέμματα.
























































