ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, Εβραίοι, Ναζί, Νεοναζί, Ολοκαύτωμα Εβραίων, Πολωνία, Ρατσισμός,


















































Reuters: Ανησυχία για τα αποθέματα πυραύλων των ΗΠΑ - Τους χρησιμοποίησαν όλους στο Ιράν
Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έρευνες για τον εντοπισμό των τριών κοριτσιών από την Πολωνία που χαιρετησαν ναζιστικά στην είσοδο του Άουσβιτς διεξάγουν οι πολωνικές αρχές.
Η επίμαχη φωτογραφία αναρτήθηκε στο Instagram αλλά λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε, «κατέβηκε» γρήγορα και διεγράφη από τα κορίτσια.
Οι υπεύθυνοι του μουσείου του Άουσβιτς, ωστόσο, την εντόπισαν και ζήτησαν τη δίωξη των τριών κοριτσιών.
Αν και ο ναζιστικός χαιρετισμός δεν απαγορεύεται στην Πολωνία, εντούτοις η νομοθεσία απαγορεύει την προώθηση της φασιστικής ιδεολογίας με τους παραβάτες να αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 3 ετών.
«Η “πλάκα” των τριών κοριτσιών δείχνει πόσο αναγκαία είναι η διδασκαλία όσων τρομακτικών συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, ιδιαίτερα σήμερα που ο αντισημιτισμός γιγαντώνεται στην Πολωνία» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβηκε στη σελίδα του Facebook από το «Racist and Xenophobic Behaviour Monitoring Centre».
























































