ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Ευάγγελος Αποστολάκης, Παρμενίων Στρατιωτική Άσκηση, Στρατιωτική Άσκηση, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Χίος,


















































Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Αναφορές για πολλούς νεκρούς
Η Ρωσία έπληξε τρία ακόμη εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα (βίντεο)
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Αποστολάκης από τη Χίο όπου διεξάγεται η αποβατική ενέργεια στο πλαίσιο της ΤΑΜΣ Παρμενίων 2018.
Ο Α/ΓΕΕΘΑ τόνισε ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται παντού και είναι έτοιμες να δράσουν με αποφασιστικότητα.
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται παντού. Στέλνουν μήνυμα αποφασιστικότητας» είπε ο Ναύαρχος Αποστολάκης και πρόσθεσε με νόημα: «Είμαστε η ήρεμη δύναμη και έτσι θα συνεχίσουμε».
Ο Ναύαρχος Αποστολάκης παρακολούθησε μαζί με τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή την μεγάλη αποβατική ενέργεια που πραγματοποιείται στην Χίο από δυνάμεις των Ειδικών Δυνάμεων, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς.
























































