ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πλήρη εμπιστοσύνη στις αμερικανο-ρωσικές σχέσεις στον διαστημικό τομέα εξέφρασε ο επικεφαλής της NASA Τζιμ Μπραϊντεστάιν, σημειώνοντας πάντως ότι το ατύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη κατά την εκτόξευση του πυραύλου ανέδειξε την ανάγκη να υπάρχει και άλλος εναλλακτικός τρόπος για να πηγαίνουν οι άνθρωποι στο Διάστημα.
Ο Μπραϊντενστάιν δήλωσε ότι, παρά το ατύχημα της Πέμπτης κατά την εκτόξευση του διαστημοπλοίου, είναι απόλυτα πεπεισμένος για την ασφάλεια και την αξιοπιστία των ρωσικών πυραύλων Soyuz και αναμένει ότι αμερικανοί αστροναύτες θα πετάξουν και πάλι με ρωσικούς πυραύλους Soyuz.
Ο επικεφαλής της NASA είπε, επίσης, ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η επόμενη προγραμματισμένη επανδρωμένη αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, θα ανασταλεί.
Νωρίτερα, ο εκτελεστικός διευθυντής της Roskosmos, Σεργκέι Κρικάλεφ, είχε δηλώσει ότι η επόμενη επανδρωμένη αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο, προσθέτοντας ωστόσο ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τα συμπεράσματα της επιτροπής η οποία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.
Ο επικεφαλής της NASA έκανε τις δηλώσεις αυτές σε δημοσιογράφους στη Μόσχα, μία ημέρα αφότου ο Ρώσος κοσμοναύτης Αλεξέι Οφτσίχιν και ο Αμερικανός αστροναύτης Νικ Χέιγκ πραγματοποίησαν αναγκαστική προσγείωση στο Καζακστάν, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε στον πύραυλο που μετέφερε το διαστημόπλοιο Soyuz και είχε προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).























































