ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο ΣτΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Θέλει να αρθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Στο ΣτΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Θέλει να αρθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο ΣτΕ προσέφυγε ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης ζητώντας να ανασταλεί και να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας με την οποία του αφαιρέθηκε το διαβατήριο βάσει διάταξης του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά (170/2018) που του επέβαλε τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα για την υπόθεση του πλοίου Νoor 1.

Όπως επισημαίνεται στην προσφυγή ωστόσο, η εισαγγελική διάταξη δεν επικυρώθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά (201/2018), το οποίο αποφάνθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος δημοσίου συμφέροντος. Κατά συνέπεια, σύμφωνα με τον επιχειρηματία, επήλθε άρση του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Κατόπιν αυτού, ο κ. Μαρινάκης ζήτησε από την Αστυνομία να του επιστραφεί το διαβατήριο, αλλά το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό.

Έτσι, προσέφυγε στο ΣτΕ ζητώντας να ανασταλεί και να ακυρωθεί η σχετική αρνητική απόφαση της διεύθυνσης διαβατηρίων της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

Απολογία 89χρονου «πιστολέρο»: «Ήθελα να κάνω ντόρο, αν ήθελα να σκοτώσω θα το είχα κάνει»

Καλαμάτα: Νεκρός άνδρας με μια σφαίρα στο κεφάλι εντοπίστηκε σε στάβλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr