ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έρευνες για τον εντοπισμό γυναίκας και των δύο ανήλικων παιδιών της διεξάγουν οι τοπικές αστυνομικές αρχές στον ποταμό Έβρο, στην περιοχή των Μαρασίων του δήμου Ορεστιάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ένας 50χρονος, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος εισήλθε χθες Τετάρτη παράτυπα στη χώρα μαζί με περίπου δέκα άτομα μέσω του ποταμού, δήλωσε στις αστυνομικές Αρχές ότι αγνοείται η σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας δώδεκα και τριών ετών, μετά την ανατροπή της βάρκας στην οποία επέβαιναν προκειμένου να διασχίσουν το ποτάμι.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας, η οποία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς, ωστόσο, μέχρι στιγμής, να έχουν βρεθεί ίχνη των αγνοούμενων.























































