ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Έντομα, Ηνωμένο Βασίλειο, Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κύπρος, Νοσοκομεία,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία παράξενη υπόθεση φέρνει στο φως η ιστοσελίδα Metro της Βρετανίας, με κεντρικό πρόσωπο έναν πρώην λοχία του βρετανικού στρατού, τον Ντέρεκ «Μπένι» Μπένετ – Derek «Benny» Bennett, που έκανε διακοπές στα Κατεχόμενα της Κύπρου.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, ο Μπένετ βρισκόταν για διακοπές στην κατεχόμενη Κύπρο, όταν ξαφνικά παρέλυσε σχεδόν όλο του το σώμα.
Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Κατεχομένων, στο οποίο βρίσκεται από τις 15 Σεπτεμβρίου, με τους γιατρούς να πιστεύουν ότι η παράλυση οφείλεται σε τσίμπημα από έντομο, το οποίο επηρέασε το νευρικό του σύστημα.
Σύμφωνα με την Metro, ο Βρετανός είναι σε θέση μόνο να μιλά και να ανοιγοκλείνει τα μάτια του.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν έχει γίνει ακόμη κατορθωτό να διευκρινιστεί η αιτία της παράλυσης.
Η οικογένειά του τώρα προσπαθεί να μεταφέρει τον Μπένετ πίσω στη Βρετανία για να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί θεραπεία.
Ωστόσο, η μεταφορά του στοιχίζει περίπου 34.000 ευρώ, με την οικογένειά του να ζητά τη βοήθεια του κόσμου μέσω της ιστοσελίδας GoFundMe, έχοντας μαζέψει μέχρι στιγμής περίπου 19.000 ευρώ.

























































