ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μάρτυρες μια πραγματικά άγριας συμπλοκής μεταξύ δυο νεαρών έγιναν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης.
Όπως διαβάζουμε στο Kozanimedia, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλλά και αστυνομικές πηγές, δυο νεαροί που φαίνεται πως είναι γνωστοί μεταξύ τους, ηλικίας 20-22 ετών, συνεπλάκησαν άγρια, με μπουνιές, κλωτσιές και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.
Αμέσως ειδοποιήθηκε και κατέφτασε η Αστυνομία, άντρες της οποίας οδήγησαν τους δυο νεαρούς, οι οποίοι ήταν ματωμένοι και σε κακή κατάσταση, στο Αστυνομικό Τμήμα.
Στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι, καθώς κανείς τους δεν υπέβαλε μήνυση.
Να σημειωθεί πως, όπως λένε αστυνομικές πηγές, οι δυο νεαροί έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.























































