ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η συνεργασία προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων είναι σήμερα επιβεβλημένη στην Ευρώπη» τονίζει ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο twitter, μετά τη συνάντηση που είχε στο Βερολίνο με τη συμπρόεδρο του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς Die Linke, την Κάτια Κίπινγκ.
«Απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό και την απειλή της ακροδεξιάς κανείς δεν μπορεί μόνος να δώσει τις λύσεις. Η συνεργασία προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων είναι σήμερα επιβεβλημένη στην Ευρώπη. Συνάντηση με την συμπρόεδρο του κόμματος της Αριστεράς Katja Kipping, στο Βερολίνο» έγραψε ο κ.Τσίπρας επισυνάπτοντας και τη φωτογραφία από τη συνάντηση.
























































