ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αργά το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε ο Γιώργος Μπούφας 12 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας από την περιοχή του Ιλίου Αττικής και είναι καλά στην υγεία του.
Καθ’ όλη την διάρκεια της αναζήτησης του Γιώργου, ψυχολόγος και παιδίατρος από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» βρίσκονταν στο πλευρό της οικογένειας, ενώ η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» με τα εκπαιδευμένα σκυλιά που αυτή διαθέτει συνέβαλε από την πρώτη στιγμή στην διεξαγωγή των ερευνών για την αναζήτηση του ανήλικου.
Σημαντικό ρόλο στην εύρεση του Γιώργου έπαιξε η παρατηρητικότητα ευαισθητοποιημένων πολιτών οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την εξαφάνισή του ύστερα από την ενεργοποίηση του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών «Amber Alert».
Ο ανήλικος βρέθηκε να περιφέρεται χωρίς υποδήματα, οριακά εντός αστικού ιστού κάτι το οποίο όσο περνούσε η ώρα θα έθετε την ζωή του σε κίνδυνο.






















































