ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει σήμερα Πέμπτη ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.
Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Ολάντ θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ αναμένεται να επισκεφθεί και τον χώρο φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα, συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα.
«Έρχομαι να χαιρετίσω την επιτυχία της Ελλάδας ύστερα από τόσα χρόνια λιτότητας», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, στην εφημερίδα «Τα Νέα» εν όψει της επίσκεψής του.
«Θέλω να επιβεβαιώσω στους Έλληνες την αφοσίωσή μου, και της Γαλλίας, και να τους πω πάνω απ’ όλα ότι η Ευρώπη του αύριο, η οποία πρέπει να πάει πιο γρήγορα, πιο μακριά με λίγες χώρες μόνο, δεν μπορεί να κάνει χωρίς αυτούς» πρόσθεσε.
























































