ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχράρ Αλ Σαρκίγια, Εφρίν, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μάχες έχουν ξεσπάσει στον τουρκοκρατούμενο κουρδικό θύλακα της Εφρίν, στη βορειοδυτική Συρία, μεταξύ δυνάμεων του τουρκικού στρατού και ισλαμιστών μισθοφόρων τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κουρδικές πηγές, οι Τούρκοι διέταξαν τους ισλαμιστές μισθοφόρους τους από τις οργανώσεις Αχράρ Αλ Σαρκίγια και Σετάτ να εγκαταλείψουν την πόλη της Εφρίν, επειδή οι άνδρες τους είχαν ξεπεράσει κάθε όριο λεηλασιών, κλοπών και κακομεταχείρισης του ντόπιου πληθυσμού.
Οι Τούρκοι κάνουν τα στραβά μάτια στο πλιάτσικο των ατάκτων τους, αλλά εδώ η κατάσταση έτεινε να ξεφύγει εντελώς.
Έτσι, σε μια σπάνια και μοναδική στιγμή του, ο τουρκικός στρατός αποφάσισε να αποκαταστήσει την τάξη.
Στην τελική, κανείς δεν μπορεί να κλέβει περισσότερα από την ίδια την κατοχική δύναμη Τουρκία.
Σύμφωνα με τοπικές πηγές, μάχες δόθηκαν στους δρόμους της πόλης της Εφρίν.
Συγκεκριμένα στον κόμβο Νεβρόζ στην οδό Ράτζο, στην οδό Αλ Βιλάτ και στη συνοικία Αλ Καντίμα.
Έγινε χρήση βαρέων όπλων και πολλοί μισθοφόροι που στασίασαν κατά του τουρκικού στρατού σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν.
Φωτογραφίες που διακινούνται μέσω κρυπτογραφημένων εφαρμογών σε κινητά τηλέφωνα, όπως το Telegram, δείχνουν μισθοφόρους ισλαμιστές νεκρούς σε δρόμους και πεζοδρόμια.
Οι κάτοικοι της κατεχόμενης Εφρίν έχουν κλειστεί τρομοκρατημένοι στα σπίτια τους, όσο διαρκούν οι μάχες των Τούρκων με τους στασιαστές ισλαμιστές μισθοφόρους τους.























































