ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, φαίνεται πως θα είναι ο άλλοτε εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Καραμανλή, Θοδωρής Ρουσόπουλος.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε μαζί του στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς, όπου σύμφωνα με πληροφορίες «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου στο ψηφοδέλτιο του Βόρειου Τομέα της Αθήνας.
Σημειώνεται, πως ο κ. Ρουσόπουλος ήταν υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος από το 2004 έως τον Οκτώβριο του 2008.
Στις 12 Ιουνίου του 2009 απέστειλε στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή επιστολή, με την οποία γνωστοποιούσε την απόφασή του να μη διεκδικήσει θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, που εν τέλει έχασε η Νέα Δημοκρατία.
























































