Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα πρώτα λόγια της 53χρονης καθαρίστριας μόλις βγήκε από τη φυλακή

Τα πρώτα λόγια της 53χρονης καθαρίστριας μόλις βγήκε από τη φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαιοσύνη, Πλαστά Πτυχία, Φυλακές,

«Το έκανα για τα παιδιά μου, δεν ήθελα να μεγαλώσουν σε ίδρυμα» τόνισε στον ΣΚΑΪ η 53χρονη καθαρίστρια που φυλακίστηκε επειδή παραποίησε απολυτήριο Δημοτικού για να βρει δουλειά στην υπηρεσία καθαριότητας δημοτικού παιδικού σταθμού και σήμερα Τετάρτη αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη.

«Δεν ήθελα να ζήσουν τα παιδιά μου αυτά που έζησα εγώ», υπογράμμισε η 53χρονη Δήμητρα προσθέτοντας παράλληλα ότι ήταν σοκαριστικό και επίπονο αυτό που πέρασε.

«Από 6 χρονών μεγάλωσα στο Χατζηκυριάκειο στον Πειραιά. Έφυγα 11 χρονών πήγα στον Βόλο στους παππούδες μας, από μικρή άρχισα να δουλεύω. Παντρεύτηκα αλλά αντιμετωπίζαμε δυσκολίες με τον άνδρα μου γιατί δεν είχαμε δουλειά. Ερχόταν η πρόνοια στο σπίτι και φοβήθηκα μην μου πάρουν τα παιδιά», είπε.

Πρόσθεσε ότι η πρόνοια της είπε να κάνει τα χαρτιά της στο δημόσιο για να μην μπουν τα παιδιά της στο ορφανοτροφείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σέξι δεσμοφύλακας το «έκανε» με δύο φυλακισμένους

Πάνος Ρούτσι: Με αφήσαν να αργοπεθαίνω έξω από τη Βουλή – Παρακολουθούν την οικογένειά μου

Αιχμές Στουρνάρα: «Η Ελλάδα από τις χώρες με τη χαμηλότερη αποτελεσματικότητα δικαστικού συστήματος στην ΕΕ»

Τραγωδία στα Τέμπη: Τέσσερα (4) αιτήματα εκταφής σορών – Τι απαντά ο Άρειος Πάγος

Τέμπη: Συγγενείς θυμάτων καταγγέλλουν παραλείψεις στη δικογραφία – Στο στόχαστρο ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr