ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε για τη νέα περιπέτεια με την υγεία του ο Γιώργος Γεωργίου

Τι είπε για τη νέα περιπέτεια με την υγεία του ο Γιώργος Γεωργίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι,

Έναν καλεσμένο-έκπληξη είχε ο Γιώργος Κολοκοτρώνης, που αντικαθιστά τον Γιώργο Γεωργίου στην αθλητική εκπομπή λόγου του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM. Αυτός ήταν ο ίδιος ο μόνιμος παρουσιαστής, με τον δημοφιλή δημοσιογράφο να επιστρέφει στα μικρόφωνα.

Ο Γιώργος Γεωργίου μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του που είχε αυτές τις ημέρες (δεν πήγαινε στην εκπομπή του από τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου), λέγοντας πως κάποια πράγματα που ακούστηκαν για την κατάστασή του ήταν υπερβολές.

«Έτρωγα για δέκα ημέρες, κάθε βράδυ, ένα σακουλάκι γαριδάκια. Ανέβασα πίεση 22,4 και έπαθα πνευμονικό οίδημα. Όπως μου είπαν οι γιατροί, εάν είχα καρδιά, δύσκολα θα την είχα σκαπουλάρει», τόνισε αρχικά ο παρουσιαστής. Και πρόσθεσε ότι νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό.

«Όταν το έπαθα, δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω, ούτε να μιλήσω. Σύρθηκα μέχρι το διαμέρισμα των γειτόνων, τους χτύπησα την πόρτα και εκείνοι κάλεσαν για πρώτες βοήθειες», σημείωσε.

Όσον αφορά το τι πρέπει να κάνει από εδώ κι εμπρός, σημείωσε πως οι γιατροί του συνέστησαν να… μην βλέπει καν το αλάτι και «να κάνω μέχρι πέντε τσιγάρα την ημέρα».

Έτσι, αφού έμεινε με τον Γιώργο Κολοκοτρώνη στο στούντιο περίπου για μισή ώρα, στη συνέχεια αποχώρησε, επειδή είναι ταλαιπωρημένος, δίνοντας ραντεβού με το κοινό του από Δευτέρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας με Ελληνοαυστραλούς δημοσιογράφους: «Διαπίστωσα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δύναμη, τη ζωντάνια και τη δυναμική του Ελληνισμού της Αυστραλίας»

Αζερμπαϊτζανός δημοσιογράφος και ακτιβιστής Ριζά Αγκαλί: «Είμαστε στο πλευρό του ιρανικού λαού, αυτός ο αγώνας είναι αγώνας όλης της Ισλαμικής Ούμα»

Ηράκλειο: Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της

Ιράν: Η εφημερίδα «όργανο» του καθεστώτος ΑΠΑΙΤΕΙ ο Τραμπ να δικαστεί στην Τεχεράνη

Τουρκία: Αντιδράσεις για την ελευθερία του Τύπου μετά τον αποκλεισμό δημοσιογράφων από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr