ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Μαρία Κορινθίου βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση της ζωής της, καθώς πριν δύο μέρες και ειδικότερα το βράδυ της Τετάρτης ώρα 22.30, ένας άγνωστος την περίμενε έξω από το σπίτι της και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι.
Το συγκεκριμένο γεγονός σόκαρε την αγαπημένη ηθοποιό και αυτός είναι και ο λόγος που άργησε να απαντήσει στα δεκάδες μηνύματα που είχε δεχτεί.
Η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Τι λέει» και περιέγραψε πρώτη φορά την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε στην πόρτα της αυλής της.
Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο άγνωστος άνδρας την περίμενε έξω από το σπίτι, φορώντας κουκούλα και μόλις πήγε να ανοίξει την πόρτα της επιτέθηκε.
Παράλληλα, ανέφερε πως ενώ εκείνη τον έβριζε εκείνος συνέχισε να κάνει ότι έκανε.























































