ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Διπλωματική γκάφα από την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου
Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Η Συρία προετοιμάζεται για ισραηλινή επίθεση
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθερος και καλά στην υγεία του είναι ο 51χρονος επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος που έπεσε θύμα απαγωγής από τέσσερα άτομα στην Ακτή Θεμιστοκλέους, στον Πειραιά, την περασμένη Πέμπτη.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή προϊόντων και τον εφοδιασμό πρεσβειών και πλοίων, προσεγγίστηκε στις 27 Δεκεμβρίου από τέσσερα άτομα, με μεγάλη σωματική διάπλαση, που τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και εξαφανίστηκαν.
Ο 51χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Ασφάλειας και σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, δεν πρόκειται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις αφού αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη καταθέσεις αλλά και η ίδια η έρευνα.























































