ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγελική Πέτρου, Δολοφονίες, Κέρκυρα, Παιδοκτόνος, Φυλακές, Φυλακές Κορυδαλλού,


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας μεταφέρθηκε σήμερα τα ξημερώματα Παρασκευής ο ομογενής από την Αλβανία που σκότωσε την 29χρονη κόρη του, Αντζελίνα, στην Κέρκυρα και στη συνέχεια την έθαψε.
Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, με διάταξη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κέρκυρας.
Σύμφωνα με το eleftherostypos.gr, όπως δημοσιοποίησε ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας, ο 52χρονος δέχθηκε επίθεση με ύβρεις και χειροδικίες από συγκρατούμενούς του και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου θα παραμείνει προληπτικά για νοσηλεία και εξετάσεις.
Σύμφωνα με την ανάρτηση του Β. Νουλέζα, ο 52χρονος «είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δήλωσε έντρομος ότι κινδυνεύει η ζωή του. Όπως είπε χαρακτηριστικά του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει να μεταχθεί στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών».























































