ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Δεν ήταν υποχρεωμένος να ζητήσει ο Πρωθυπουργός ψήφο εμπιστοσύνης. Όποιος το αμφισβητεί μπορεί να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας. Δεν το κάνουν γιατί απαιτούνται 151 ψήφοι ενώ η πρόταση εμπιστοσύνης απαιτεί πλειοψηφία επί των παρόντων και άνω των 120 βουλευτών”, δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και ακαδημαϊκός, Μιχάλης Σταθόπουλος.
Όπως πρόσθεσε ο κ. Σταθόπουλος, ο Πρωθυπουργός έχει πει ότι έχει διασφαλίσει τους 151 και σημείωσε ότι είναι λογικό να έρθει με κατεπείγουσα διαδικασια.
“Το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι ότι 140 κρατη που έχουν αναγνωρίσει το Σκόπια ως Μακεδονία θα πρέπει να αλλάξουν το όνομα σε Βόρεια Μακεδονία.
























































