ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία στη Γαλλία: Ολλανδός σκιέρ καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα

Τραγωδία στη Γαλλία: Ολλανδός σκιέρ καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Σκιέρ, Χιόνι, Χιόνια, Χιονοστιβάδα,

Ένας Ολλανδός σκιέρ έχασε τη Δευτέρα τη ζωή του, αφού παρασύρθηκε από μια χιονοστιβάδα, ενώ έκανε σκι εκτός πίστας, στο χιονοδρομικό κέντρο του Βαλμορέλ (Σαβοΐα, ανατολική Γαλλία), μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο τις υπηρεσίες διάσωσης.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, έκανε σκι με τον 22χρονο γιο του, όταν παρασύρθηκε από έναν τεράστιο όγκο χιονιού λίγο πριν από τις 17.00 ώρα Ελλάδας.

Ο 22χρονος κατάφερε να ανασύρει τον πατέρα του από το χιόνι, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, και κατόπιν ειδοποίησε τους υπεύθυνους του χιονοδρομικού κέντρου.

Σύμφωνα με το γραφείο τουρισμού της πόλης, καμιά τριανταριά άνθρωποι έσπευσαν να βοηθήσουν το θύμα, με τη συνδρομή ενός ελικοπτέρου SMUR, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε.

Σε αυτήν την περιοχή των γαλλικών Άλπεων, ο κίνδυνος χιονοστιβάδας είναι «μεγάλος» έως και αύριο, προειδοποιεί το μετεωρολογικό ινστιτούτο της Γαλλίας (Meteo France).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Ο Τραμπ υπέγραψε με τον Πεζεσκιάν εκεχειρία 60 ημερών και το παρουσιάζουν ως δήθεν «ειρήνη»

Τραμπ από G7: «Κοντά στην υπογραφή της συμφωνίας με το Ιράν – Αν αποτύχει, επιστρέφουμε στους βομβαρδισμούς»

Ελλάδα και Γαλλία με ισχυρά όπλα στην Κύπρο – Σε ανατολίτικη παραζάλη οι Τούρκοι από τη συνεννόηση Χριστοδουλίδη-Δένδια

Κύπρος-Γαλλία υπέγραψαν τη SOFA: Γαλλικές δυνάμεις στο έδαφος και στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας απέναντι σε ΚΑΘΕ απειλή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr