ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε από το ελληνικό κοινοβούλιο η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, καθώς 151 βουλευτές στήριξαν την κυβέρνηση στην ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.
Μεταξύ αυτών, οι έξι βουλευτές εκτός αυτών του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν προαναγγείλει ότι θα ψήφιζαν υπέρ της κυβέρνησης: Έλενα Κουντουρά, Κώστας Ζουράρις, Βασίλης Κόκκαλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα, Σπύρος Δανέλλης.
Η διήμερη συζήτηση στη Βουλή έγινε σε υψηλούς τόνους και εν μέσω αλληλοκατηγοριών μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με τη Συμφωνία των Πρεσπών στο πρώτο πλάνο της αντιπαράθεσης.
























































