ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για New York Post, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπιλ Κλίντον, Ρόναλντ Κέσλερ, Χίλαρι Κλίντον,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Ανεστάλη η απεργία των ταξί - Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Η κρυφή ερωμένη του Μπιλ Κλίντον” τιτλοφορείται το χθεσινό δημοσίευμα που φιλοξενεί η περίφημη 6η σελίδα της εφημερίδας New York Post και έχει ήδη προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ.
Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ έρχεται για ακόμα μία φορά στο προσκήνιο με αφορμή τις εξωσυζυγικές του περιπέτειες, που καθώς φαίνεται δεν σταμάτησαν με το σκάνδαλο Λεβίνσκι.
Το άρθρο προδημοσιεύει αποσπάσματα του βιβλίου του Ρόναλντ Κέσλερ με τίτλο “The First Family Detail: Secret Service Agents Reveal the Hidden Lives of Presidents” (Άγνωστες λεπτομέρειες από την μυστική ζωή της Πρώτης Οικογένειας), σύμφωνα με το οποίο ο Μπιλ Κλίντον έχει μια ξανθιά ερωμένη που τον επισκέπτεται όταν από το σπίτι λείπει η σύζυγός του Χίλαρι.
Ο Κέσλερ υποστηρίζει στο βιβλίο του ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε σεξ με μία προκλητική ξανθιά κυρία, που στους κύκλους των ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του Προέδρου είχε την κωδική ονομασία: “Energizer”.
Ήταν μάλιστα οι ίδιοι οι μυστικοί πράκτορες του πρώην προέδρου που είχαν βαπτίσει τη ξανθιά ερωμένη του Κλίντον “Energizer” για ευνόητους λόγους. Το ξανθό αντικείμενο του πόθου του Προέδρου, φερόταν ευγενικά και φιλικά στους μυστικούς πράκτορες.
H “Energizer” περιγράφεται ως μία χαριτωμένη και φιλική γυναίκα, η οποία πολλές φορές πήγαινε μπισκότα στους άνδρες ασφαλείας του Προέδρου, στους οποίους είχαν δοθείοδηγίες να την αφήνουν να περνά χωρίς να της κάνουν ερωτήσεις, όταν απουσίαζε η Χίλαρι…
“Ήταν μία ζεστή μέρα και η ξανθιά γυναίκα φορούσε ένα μπλουζάκι με τολμηρό ντεκολτέ, με αποτέλεσμα το στήθος της να είναι πολύ εκτεθειμένο. Μεταξύ τους έδειχναν πολύ άνετοι, πολύ φιλικοί. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι είχαν ερωτική σχέση. Το σπίτι ήταν φυσικά, κάθε φορά, ενήμερο για την άφιξη της ξανθιάς γυναίκας”, φέρεται να λέει πρώην προϊστάμενος του Λευκού Οίκου, διατηρώντας φυσικά την ανωνυμία του.























































