ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Μαυριτανία - Ένας υπέροχος κόσμος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Aποκαλυπτικά είναι τα γραφήματα που παρουσιάζει ο διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, με τα οποία ενημερώνει για την τεράστια μετασεισμική δραστηριότητα στη Ζάκυνθο, έπειτα από τον σεισμό 6,8 Ρίχτερ που κλόνισε το νησί στα τέλη του Οκτωβρίου.
Αναλυτικότερα, ο καθηγητής σεισμολογίας Γεράσιμος Χουλιάρας ενημερώνει μέσα από την σελίδα του στο Facebook ότι μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 2.700 σεισμικές δονήσεις μετά τα 6,8 Ρίχτερ της Ζακύνθου.
Παράλληλα, σημειώνει πως παρατηρείται φθίνουσα πορεία τόσο ως προς το μέγεθος όσο και ως προς τον αριθμό των σεισμών, παραθέτοντας και σχετικά σχεδιαγράμματα.


«Πάνω από 2700 σεισμοί έχουν καταγραφεί και αναλυθεί στην μετασεισμική ακολουθία των 6.8 Ρίχτερ της Ζακύνθου από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.Την άλλη εβδομάδα συμπληρώνουμε τον τρίτο μήνα και φθίνουσα πορεία σε μεγέθη και αριθμό σεισμών συνεχίζει», αναφέρει χαρακτηριστικά.























































