ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Aποκαλυπτικά είναι τα γραφήματα που παρουσιάζει ο διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, με τα οποία ενημερώνει για την τεράστια μετασεισμική δραστηριότητα στη Ζάκυνθο, έπειτα από τον σεισμό 6,8 Ρίχτερ που κλόνισε το νησί στα τέλη του Οκτωβρίου.
Αναλυτικότερα, ο καθηγητής σεισμολογίας Γεράσιμος Χουλιάρας ενημερώνει μέσα από την σελίδα του στο Facebook ότι μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 2.700 σεισμικές δονήσεις μετά τα 6,8 Ρίχτερ της Ζακύνθου.
Παράλληλα, σημειώνει πως παρατηρείται φθίνουσα πορεία τόσο ως προς το μέγεθος όσο και ως προς τον αριθμό των σεισμών, παραθέτοντας και σχετικά σχεδιαγράμματα.


«Πάνω από 2700 σεισμοί έχουν καταγραφεί και αναλυθεί στην μετασεισμική ακολουθία των 6.8 Ρίχτερ της Ζακύνθου από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.Την άλλη εβδομάδα συμπληρώνουμε τον τρίτο μήνα και φθίνουσα πορεία σε μεγέθη και αριθμό σεισμών συνεχίζει», αναφέρει χαρακτηριστικά.























































