ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πέντε μέτρα του Τσίπρα για να σωθεί ο λαός και η πατρίδα - Δωρεάν μεταφορές, φθηνή ενέργεια, στεγαστικό, κατάργηση
Ο... «δίχως δίπλωμα» Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον «κακοποιητή της δημοκρατίας» Μητσοτάκη
Οι όροι της συμφωνίας Τραμπ με Ιράν - Παράταση της κατάπαυσης του πυρός για 60 ημέρες
Ο Αλέξης Τσίπρας εξευτέλισε το «μητσοτακικό» ψευτοδίλημμα: Ποια «σταθερότητα»; Αυτό που ζούμε σήμερα είναι στασιμότητα και διαφθορά!
Συνιδρυτής της Χαμάς, ο Χασάν Γιουσέφ, αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από 2,5 χρόνια σε ισραηλινή φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη έκρηξη σε πλοίο που έπλεε στο στενό του Κερτς, στην Κριμαία, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.
Το πλοίο στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη τυλίχτηκε στις φλόγες και ακολούθως έπεσε πάνω σε άλλο πλοίο, με συνέπεια η σύγκρουση να προκαλέσει πυρκαγιά και στο δεύτερο.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η έκρηξη προήλθε από μηχανική βλάβη, από εξωτερικούς παράγοντες ή από κάποιο ατύχημα.
Σύμφωνα με τους αρμόδιους, έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος ενός ναύτη, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει διασωστικά σκάφη.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι ναύτες του σκάφους που τυλίχτηκε στις φλόγες πήδηξαν στη θάλασσα, όπου περισυνελέγησαν από διασωστικά σκάφη.
Οι Αρχές κάνουν λόγο για πλήρωμα από 17 και 14 ναυτικούς αντίστοιχα, μεταξύ τους αρκετοί Τούρκοι και Ινδοί.
Τα δύο πλοία είχαν σημαία Τανζανίας, ενώ το ένα, σύμφωνα με τις ρωσικές Αρχές, μετέφερε γκάζι.
Η λειτουργία του Πορθμού δεν έχει επηρεαστεί και διεξάγεται κανονικά.























































