ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεσηκώθηκαν στο Βέλγιο για το περιβάλλον – 70.000 διαδηλωτές στους δρόμους

Ξεσηκώθηκαν στο Βέλγιο για το περιβάλλον – 70.000 διαδηλωτές στους δρόμους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περίπου 70.000 πολίτες βγήκαν στους δρόμους σε όλο το Βέλγιο την Κυριακή για να συμμετάσχουν στις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις με κεντρικό αίτημα την εφαρμογή πιο τολμηρών μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Υπό το γενικό σύνθημα «Πορεία για το Κλίμα» οι διαδηλωτές απηύθυναν έκκληση για την προώθηση φιλόδοξων και κοινωνικά υπεύθυνων μέτρων με στόχο τον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και των άλλων αερίων που προκαλούν την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Η πρώτη μαζική συγκέντρωση για αυτόν τον σκοπό έγινε στις Βρυξέλλες στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ ακολούθησαν αρκετές παρόμοιες διαδηλώσεις με «μπροστάρηδες» φοιτητές και μαθητές, ορισμένοι από τους οποίους επιλέγουν να απουσιάσουν από τα μαθήματα για να συμμετάσχουν.

Οι επαναλαμβανόμενες διαδηλώσεις στο Βέλγιο διοργανώνονται στο πλαίσιο μιας διεθνούς πρωτοβουλίας η οποία αποκαλείται «Παρασκευές για το Μέλλον».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λίβανος: Αυστηρή προειδοποίηση του στρατού μετά τις διαδηλώσεις της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό – Φόβοι για γενικευμένη εσωτερική κρίση

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Σκληροπυρηνικές φράξιες στο Ιράν διαδήλωσαν κατά Αραγτσί και Καλιμπάφ για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ

BBC: Στην Αλβανία διαδηλώσεις κατά του ξενοδοχείου του γαμπρού Τραμπ – Ο γλοιώδης Ράμα μιλά για «υβριδικό πόλεμο» της Ελλάδας και του Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr