Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ΗΠΑ φρενάρουν τις εξαγωγές πετρελαίου από τη Βενεζουέλα

Οι ΗΠΑ φρενάρουν τις εξαγωγές πετρελαίου από τη Βενεζουέλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να μπλοκάρει την εξαγωγή πετρελαίου από τη Βενεζουέλα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών, Στιβ Μνούχιν.

Ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ ανακοίνωσε ότι η επιβολή των συγκεκριμένων κυρώσεων τίθεται σε άμεση ισχύ και πρόσθεσε ότι όλα τα χρήματα που έχουν δεσμευτεί για την αγορά πετρελαίου από τη Βενεζουέλα, θα μεταφερθούν και θα δεσμευτούν σε ειδικό λογαριασμό, ώστε να γίνει έλεγχος και μέχρι νεωτέρας.

Πρόκειται για ένα ακόμη μέτρο οικονομικού αποκλεισμού της Βενεζουέλας από την Ουάσιγκτον, προκειμένου να εξαναγκαστεί σε παραίτηση ο Νικολάς Μαδούρο, ενώ οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας της Λατινικής Αμερικής «τρέχουν», με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης, Χουάν Γκουαϊδό, να έχει αυτοανακηρυχθεί προσωρινός πρόεδρος, καλώντας τον κόσμο και τον στρατό να «ρίξουν» τον Μαδούρο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στη Μόσχα την Πέμπτη 22/01 Γουίτκοφ και Κούσνερ για συνάντηση με τον Πούτιν

Ο Ερντογάν λόγω Τραμπ αποθρασύνθηκε και διέταξε τους Κούρδους της Συρίας να παραδώσουν τα όπλα τους αλλιώς θα πεθάνουν

Κρις Βαν Χόλεν: Η Ουάσιγκτον έχει την υποχρέωση να διασφαλίσει τη δίκαιη μεταχείριση των Κούρδων (SDF)

Τραμπ και Ερντογάν συζήτησαν για Συρία και Γάζα σε τηλεφωνική επικοινωνία

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου αποδέχτηκε την πρόσκληση για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr