ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλεία, Πελοπόννησος,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δάκρυα χαράς, σε γονείς, συγγενείς και φίλους, σκόρπισε η είδηση ότι ο 6χρονος Γιώργος, το παιδί που είχε καταπλακωθεί από καγκελόπορτα στο Γούμερο της Ηλείας, κατάφερε να «βγει» από τη βαριά καταστολή, έπειτα από 22 ημέρες νοσηλείας.
Σύμφωνα με το tempo24news, ο μικρός Γιώργος νοσηλευόταν διασωληνωμένος και σε βαριά καταστολή, για διάστημα μεγαλύτερο των τριών εβδομάδων.
Αιτία το σοβαρό εγκεφαλικό οίδημα που είχε υποστεί όταν στις 6 Ιανουαρίου καταπλακώθηκε από τη μεταλλική πόρτα του κοιμητηρίου, στο χωριό Γούμερο, του Πύργου Ηλείας.
Το παιδί είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όμως στη συνέχεια κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.
Οι θεράποντες ιατροί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου παρατηρούσαν την πορεία της υγείας του με ανησυχία, αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία.
Η αγωνία όλων όμως έλαβε τέλος το πρωί της Δευτέρας, καθώς ο 6χρονος ξύπνησε και χαμογέλασε στους γονείς του και στους ιατρούς.























































